مشکلات آب در تابستان برای مرغداری ( قسمت اول )

مشکلات آب در تابستان برای مرغداری ( قسمت دوم )

مشکلات آب در تابستان برای مرغداری ( قسمت دوم )

 

3.سیستم های آبخوری پستانکی به چکه کردن می افتند بنابراین استفاده از همان آبخوری های سنتی و قدیمی بهتر است.

مشکلات آب در تابستان برای مرغداری ( قسمت دوم )

واقعیت این است که اگر به خوبی از سیستم های آبخوری پستانکی نگهداری شود به چکه کردن نمی افتند. به عنوان مثال اگر بست آن مشکلی پیدا کند به راحتی قابل جایگزینی و تعویض است. یک ایدۀ خوب در این رابطه این است که به هنگام سفارش آبخوری پستانکی از هر کمپانی، چند سر پستانک یدک هم سفارش بدهید تا در موقع نیاز در دسترس داشته باشید. همچنین یکی دیگر از دلایل چکه کردن سیستم آبخوری پستانکی شما می تواند فشار زیادی باشد که از سوی شلنگ بر آن وارد می گردد بنابراین نصب یک رگلاتور یا همان کاهندۀ فشار بر روی شلنگ می تواند به طول عمر آبخوری پستانکی کمک کند . همچنین اگر به جای شلنگ از گالن های آب استفاده می کنید بهتر است گالن ها را تا بالا پُر نکنید و تا سطحی پایین تر آن را از آب پر کنید.

4.آبخوری های سنتی و قدیمی خیلی بهتر از آبخوری هایی هستند که پیالۀ آب دارند چرا که درون پیاله ها سنگریزه و اشغال می ریزد و جلبک می زند.

درست است! هر آبخوری ای که سطحی باز داشته باشد از خرده ریزه و اشغال پُر می شود و جلبک می زند اما سؤال اینجاست که چطور اجازه می دهید اشغال جمع شود؟ شستشوی روزانه تضمینی برای جمع نشدن اشغال و خرده ریزه و جلبک در هر سیستم آبخوری است – چه پیاله ای در زیر پستانک آبخوری باشد و چه آبخوری سنتی و تغاری از آب. در ایام قدیم که مرغداری ها تنها چند صد مرغ داشتند و تغاری آب جلوی طیور می گذاشتند، مرغداران موظف بودند روزی دو مرتبه ظرف های آبخوری را برس بکشند تا خوب تمیز بمانند.
پیاله های آب زیر پستانک های آبخوری نیز بایستی روزانه تمیز شوند. کار سختی نیست و فقط به اسکاچ هایی نیاز هست تا با آن بتوان به راحتی این پیاله ها و ادوات مربوطه را تمیز کرد.
جلبک در آبخوری هایی که پاکیزه نمی شوند به سرعت شکل می گیرد.

5.آب همیشه می بایستی در فضای باز و در خارج از مرغدانی نگه داشته شود.

برعکس، شما می توانید آبخوری را در هر جایی که مناسب می دانید نصب کنید. هدف این است که آبخوری در جایی باشد که ضمن دسترسی آسان مرغ ها به آب آشامیدنی، آب را خنک و تازه نگه دارد. در واقع یکی از دلایلی که گفته می شود بهتر است آبخوری درون مرغداری باشد آن است که پرنده های وحشی و سایر حیوانات را برای آشامیدن به آنجا نکشاند. صد البته که اگر تمام استانداردهای مربوط به بیوسکیوریتی در مرغداری را رعایت کرده باشید حتی اگر آبخوری را در فضای بیرون مرغداری هم بگذارید هیچ پرندۀ وحشی و یا جونده ای قادر نخواهد بود که به آن دسترسی یابد.
به خاطر داشته باشید در برخی ماههای سال، که هوا طوفانی و گرد و خاکی است نباید منبع آب در فضای بیرون از مرغداری باشد.
مهم نیست آبخوری را کجا نصب می کنید اما بایستی بدانید که اگر آبخوری شما بر روی زمین باشد و بصورت آویزان نصب نشده باشد، از متراژ و فضای مرغداری می کاهد و فضای لازم برای راه رفتن طیورتان را کم می کند.

 

 

برای مشاهده خبر ” مشکلات آب در تابستان برای مرغداری ( قسمت اول ) ” لطفا کلیک نمایید .
شما میتوانید با عضویت در ” پیج بلدرچین مزرعه سبز ” از آخرین قیمت های بازار باخبر شوید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + هشت =