یادآوری چهره در زنبور

یادآوری چهره در زنبور

یادآوری چهره در زنبور

 

یشتر افراد زنبورها را به دو خصلت می شناسند : عسل و نیش ! اما زنبورها بسیار پیچیده تر از این هستند. به عنوان مثال، زنبورهای عسل در کلونی های بسیار منظم اجتماعی زندگی می کنند که هر زنبور نقش خاص خود را دارد. در واقع بیش از 20 هزار گونه زنبور در جهان وجود دارد.
زنبورها با گرده افشانی خود به بقای گیاهان و درخت ها کمک شایانی می کنند؛ در واقع می توان گفت یک سوم مواد غذایی مورد نیاز انسان توسط آنها تأمین می گردد.
با اینحال، جمعیت زنبورها در جهان عمدتاً به دلیل تغییرات آب و هوایی رو به کاهش است.
انتشار گازهای کربن منجر به افزایش دما می گردد و به دنبال آن با رشد و افزایش موجودات انگلی و مزاحم که در آب و هوای گرم تر به وجود می آیند، و متعاقباً مصرف بیشتر حشره کش ها و آفت کش ها، محیط زیست رفته رفته از بین می رود. تمامی این عوامل بر روی زنبورها تأثیرگذار خواهد بود ؛ یا منجر به نابودی کلونی زنبورها می شود و یا با تغییر جهت باد کارایی زنبورها را ضعیف می سازد.
در اینجا ما به ذکر چند ویژگی جالب این حشرات می پردازیم که شاید اکثر شما از آن بی خبر بوده اید.زنبورهای عسل با طرق جالبی از کندوی خود دفاع می کنند
زنبورها نیز همانند سایر حشرات خونسرد هستند و این بدین معناست که دمای بدنشان همانند دمای محیط است. اما درون کندو یعنی جایی که لاروهای زنبور در حال رشد هستند دما را 33 درجه ثابت نگه می دارند. آنها با استفاده از بال هایشان همانند پنکه هوای گرم را از داخل کندو خارج می کنند و با جنب و جوش و تحرک عضلات پرواز خود برای گرم کردن آن استفاده می کنند.
همچنین دانشمندان در گونۀ زنبورهای عسل ژاپنی مشاهده کرده اند که در دفاع از کندوی خود در برابر زنبورهای سرخ غول پیکر (که به زنبورهای قاتل هم معروف هستند) با تجمع یک توپ بزرگ می سازند تا از ورود آنها ممانعت به عمل آورند.

زنبورها به رشد و نمو گیاهان کمک می کنند
به دلیل خاصیت گرده افشانی زنبورها آنها به حفظ تنوع گیاهی بسیار کمک می کنند.
در بررسی ها مشاهده شد مزارعی که از وجود زنبورها برای گرده افشانی محصولاتی نظیر اووکادو، بلوبری و خیار استفاده کردند، در مقایسه با مزارعی که در آن از این حشرات مفید به منظور گرده افشانی استفاده نمی شد بازدهی محصولات به طرز قابل توجهی بالا بود.
اما با تغییرات جوی، بسیاری از گونه های جانوری مجبور به مهاجرت به مناطقی می شوند که با آن سازگارتر هستند. اما دانشمندان بر این باورند که زنبورها همانند سایر گروههای جانوری به تغییرات جوی عادت نمی کنند و این منجر به کاهش جمعیت آنها می گردد.

برای مشاهده خبر ” مدت زمان تولید یک تخم مرغ ” لطفا کلیک نمایید .
شما میتوانید با عضویت در ” پیج بلدرچین مزرعه سبز ” از آخرین قیمت های بازار باخبر شوید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 18 =